Wednesday, January 26, 2011

F for FOOD

Aku paling suka hari Jumaat.

Nak tau sebab apa?

Sebab Jumaat merupakan hari untuk bersantai-santai di kolej di samping merupakan penghulu segala hari. *ececeh*

Lebih untung kalau takde kuliah hari Jumaat boleh la beli tiket bas dan pulang ke kampung halaman sampai hari Ahad..huu memang sorga dapat balik rumah lama-lama.

Tapi bagi yang rumah jauh tu cuti hari minggu kat hostel adalah hari untuk merehatkan minda selepas seminggu berhempas pulas menyiapkan assignment last minute..err..err

Cuti hujung minggu jugak akan lebih heaven kalau dapat meluangkan masa bersama kawan-kawan ke tempat yang penuh dengan makanan *suka suka*









Lokasi :  Red Wok (Seksyen 8) Bandar Baru Bangi 


ME : Kalau dapat makan satu family lagi best. T___T

4 comments:

  1. wah sedap gler seafood..ok x price dia weh..

    ReplyDelete
  2. memang sodap! sorang rm30 je...hiks

    ReplyDelete
  3. Ramai yang ckp tempat tu best....
    Tapi akak tak pernah try lagi..
    RM30? Lagi mahal dari Tupai2 ya.

    *Happy blogging*

    ReplyDelete
  4. kak fana : dulu cuma rm25 je tp dah naik. boleh tahan la mahal sbb tu kene makan btl2 hikss
    k tq kak!

    ReplyDelete

KATAKAN APA SAJA